Hotel: Thomas Cook's Explorers Hotel

Francija - Disneyland/ Marne La Vallee

Neckermann ocena: NNN


Lega: le nekaj minut vožnje z avtobusom do Disney parka in Disney Village (bus gratis). Leži na obrežju jezera. Nakupovalni center (Val d'Europe) se nahaja cca. 3 km vstran (minibus do dnevno od 10-17:00 ure proti doplačilu).

Opremljenost: Sir Archibald de Bacle, legendarni znanstvenik, vas bo sprejel v svojem hotelu polnem zakladov, skrivnosti in dogodivščin. Hotel razpolaga s tremi restavracijami in dvema baroma, šestimi dvigali, soba za prtljago, brezžičnim internetom in Disney trgovino.

Sobe: vse imajo kopalnico in ločen WC. Imajo TV z internacionalnimi programi, sef, telefon, sušilec za lase, gretje in ventilator. Playstation in Pay TV vključeno. CREW soba za 1-4 osebe je opremljena z posteljo za dve osebi in dvema posteljama za eno osebo. CREW soba za 1-6 oseb je enako opremljena kot soba za 1-4 osebe z dodatno 'kabinsko' sobo z etažno posteljo.

Fitnes: bazen (cca. 200 m2) s tremi tobogani, odprt od 08:00-23:00 ure (zadnji vstop ob 22:30 uri). Bazen zaprt od 18.-22.1. in 20.-24.09. zaradi obnovitvenih del (možno podaljšanje tega roka).

Otroci: notranje otroško igrišče, 'džungla' v dveh etažah. Otroške igralne sobe. Video igrice (proti doplačilu). Varuška proti doplačilu.

Hrana: zajtrk v restavraciji Plantation od 07:00-10:30 ure (kontinentalen zajtrk).

Parkirišče: gratis.

Domače živali: niso dovoljene

Obvezno doplačilo v hotelu: taksa cca. 1,10 EUR/dan za odraslo osebo.

Menjave: 15:00 / 11:00






Galerija