Hotel: Terme Lendava

Slovenija

Lokalna kategorija:***


Lega: ležijo ob vznožju Lendavskih goric, na tromeji Madžarske, Hrvaške in Slovenije, kjer v sožitju živijo tri narodnosti. Slikovite Lendavske gorice z več kot 4000 vinogradi so turistična točka tako rekoč na dvorišču Term Lendava.

Hotelska ponudba: v obnovljenem hotelu Lipa*** je na voljo 209 postelj v eno in dvoposteljnih sobah ter hotelskih apartmajih. Gostom so na voljo še klimatizirana restavracija, taverna z letno teraso, zimski vrt, aperitiv bar, frizerski in kozmetični salon, termalno kopališče, oddelek zdravstva, solarij ter konferenčni prostori z vso potrebno opremo.  Apartmaji Lipov Gaj***so v neposredni bližini hotela Lipa in celotnega zdraviliškega kompleksa, ki skupaj s hotelom tvori »dvorišče«, na katerem je celotna športno-rekreativna ponudba. Apartmaji se lahko najamejo, ali se koristijo z obroki v hotelu Lipa. Apartmajsko naselje je idealna izbira za družine in vse tiste, ki si želijo več neodvisnosti in rabijo več prostora, gostom je na voljo 240 postelj v skupno 84-ih enotah različne velikosti (2-5 oseb). Sobe: Sobe v hotelu Lipa so opremljene s kopalnico (tuš, WC), televizijo s kabelskimi programi, direktnim telefonom, sušilcem za lase, klimo ter balkonom.

Apartmaji: so opremljeni s kuhinjsko nišo, dnevno sobo in spalnico, v enoti 4+1 sta dve ločeni spalnici. Vsi gosti apartmajskega naselja lahko brezplačno koristijo kopališke storitve Term Lendava.

Oskrba: polpenzion ali najem.

Wellness: NARAVNI BAZEN GROZD: temperatura vode: 36-38°C, NOTRANJI BAZEN: temperatura vode: 32-34°C, REKREACIJSKI BAZEN: temperatura vode: 28-32°C, OTROŠKI BAZEN ŠRC: temperatura vode: 26-29°C, OLIMPIJSKI BAZEN ŠRC: temperatura vode: 26-29°C, ZIMSKO LETNI BAZEN: temperatura vode: 34-36°C, OTROŠKI BAZEN LIPA: temperatura vode: 28-32°C, NARAVNI BAZEN GEJZIR: temperatura vode: 36-38°C, infrardeče savne, fitness.

 




Galerija