Hotel: Miramonti

Italija - Voels am Schlern

Neckermanova ocena: NNNN


Lega: do Bozna cca 20km. Smučarsko središče SeiserAlm in naravni park z obširno smučarsko progo za tek na smučeh ter možnosti za pohodništvo.  Cca 70 km pist in 50 km prog. Avtobus direktno pred hotelom. (bus vključen v smučarsko karto - vozi med 08:15 do 18:00 uro, vsakih 30 min).

Hotelska ponudba:  58 sob. Sprejemna avla z recepcijo, bar, soba z kaminom, ločena soba za kadilce, 2 jedilnici, dvigalo in sončna terasa. Ogrevana soba za smuči in smučarska obuvala in 1 omarica/sobo za shranjevanje smuči. Otroška igralnica

Sobe: tuš/kad, WC, fen, telefon, radio, sat-tv, sobni safe (1€/dan). Enoposteljne sobe A1A in dvoposteljne sobe A2A/A2B. A2A delno z balkonom, A2B z balkonom.

Oskrba: polpenzion - samopostrežni zajtrk do 10 ure. Zvečer meni z 4 hodi z solatnim, desertnim in bifejem s predjedmi. 1x tedensko Gala večerja. Božični in Silvesterski menu vključen v ceno.

Posebnosti: popusti v smučarski šoli za hotelske goste na recepciji.

Šport/animacija: fitnes naprave, namizni tenis. Biljard in ročni nogomet (proti plačilu).

Wellness: za zimsko sezono 2010/11 je načrtovano odprtje novega Welness centra (cca. 1.000 m2) / notranji bazen (13x7m), Whirpool, sauna, parna kopel. Proti plačilu: različne kozmetične storitve in masaže.

Zabava: posebna soba z video igrami. Proti plačilu degustacija vin.

Parkirišče: vključeno.

Transfer:  iz letališča Bozen ali železniške postaje (cca 20 km), cca 25€/vožnjo. Najava v hotel.

Hišne živali: cca. 5 €/dan

 




Galerija