Hotel: Terme

Slovenija - Čatež

Lokalna kategorizacija: ****



Lega: od mesteca Čatež ob Savi je 1,5 km oddaljeno naravno zdravilišče Čateške Toplice in v neposredni bližini tudi Hotel Terme, prav tako pa je kompleks oddaljen 100 km od  ljubljanskega in 30 km od zagrebškega letališča.

Hotelska ponudba: je prijazen in udoben hotel, ki ponuja 108 superior sob, 38 standard sob in 3 apartmaje. Ponudba hotela poleg namestitve vključuje, hotelsko restavracijo s teraso, à la carte restavracijo MM, aperitiv bar, hotelski bazenski kompleks, sprostitveni Center zdravja in lepote, savne, fitnes studio, Poslovni center, računalniški kotiček, lastno hotelsko parkirišče.

Sobe: so klimatizirane, dvo- in triposteljne, opremljene s kopalnico (prha ali kad, fen), mini barom, telefonom, SAT TV in PAY TV, omogočajo tudi dostop do interneta. V sobah je francosko ležišče ali dve ločeni ležišči. Standard sobe so v pritličju in nimajo balkona.
Superior sobe dodatno ponujajo balkon, gostom so na voljo kopalni plašči.
Apartma ima predprostor, dnevni prostor, spalnico s francoskim ležiščem in dve kopalnici.

Oskrba: Pričakuje vas hotelska restavracija, kjer ponudijo samopostrežni hladno-topli bife pri zajtrku in večerji. Priporočajo pa tudi obisk à la carte restavracije MM, kjer kulinarični mojstri sledijo sodobnim trendom in željam gostov.

Wellness: V Centru zdravja in lepote v hotelu Terme izvajajo programe dobrega počutja in sprostitve ter preventivne programe. Osnovni namen teh programov je ohranjanje zdravja in preprečevanje nastanka bolezni, zato vključujejo različne telesne aktivnosti, sprostitvene terapije, obilo kopanja v bazenih s termalno vodo in nemoteno uživanje v zasebnosti, ki jo zagotavlja hotel višje kategorije. V prenovljenem centru so gostom na razpolago notranji in zunanji bazen s termalno vodo, masažnimi ležišči in whirlpooli, solariji, finska savna in turške kopeli, fitnes studio, kozmetični salon ter masažni center. V centru so tudi priljubljene rimsko-irske kopeli, kjer se v prijetnem zasebnem prostoru prepleta dvanajst toplo-hladnih in suho-vlažnih razvajanj, ki gosta ponesejo v popolno sprostitev telesa in duha. 





Galerija