Hotel: Rudolshütte

Avstrija - Salzburška pokrajina

Neckermann ocena: NNN

 


Lega:Uttendorf leži v Oberpinzgauu, med Zell am See in Mittersillom. Gondola smučišča Weissseebahnen leži na koncu doline Stubach, od centra oddaljena približno 18 km.

Tukaj na enzingerških tleh vstopite v dopust sredi smučarskega območja.

Hribovski hotel leži na višinskem smučarskem območju v ledeniškem svetu Weisssee, na višini 2315m. Hiša je obdana z jezeri in ledeniki  ravno tako kot z kraljevskimi vrhovi  nacionalnega parka  Hohe Tauern. Tukaj vas pričakuje 21 km dolgo smučišče za smuk, deskanje in tek na smučeh. Pozor! Prihod je možen samo z gondolo, ki vodi naravnost v hotel, med 9 in 16 uro. Prosimo, da to upoštevate pri načrtovanju prihoda. Vstopnico dobite na blagajni gondole Weissseebahnen ob predložitvi izkaznice.

Hotelska ponudba: Pričakuje vas  višinski hotel v duhu gorske koče z 63 sobami. K opremi spadajo velik sprejemni prostor z recepcijo, trije družabni prostori, jedilnica za goste hotela, javna samopostrežna restavracija, šank  ( od 16 ure) in knjižnica, ter tudi prostorna sončna terasa z ležalniki. Nudimo tudi lastno izposojo smuči in čevljev, ki se nahaja pri postaji gondole.

Sobe: vse sobe so rustikalno in funkcionalno opremljene in imajo prho , WC in kabelski priključek. Sušilnik za lase si lahko izposodite na recepciji.

A2A: so približno 17m velike in opremljene z francosko posteljo.

A4A: družinam prijazne sobe velike 21m z francosko posteljo in pograd (1.90m)

Zabava: za spremembo po smučanju je poskrbljeno z namiznim nogometom in igro Dart. Nočna vožnja je enkrat  tedensko in diaprojekcija  vam daje informacije o narodnem parku.

Fitnes: moderno panorama kopališče z pogledom  na ledenike. Sprostitev v savni, turški kopeli, sobi za sprostitev, v potapljaškem bazenu ter fitnesu in namiznem tenisu. Solarij se plača. Atrakcija je tudi velika stena za plezanje. Proti plačilu nudimo tudi pohode po snegu in vodene pohode, tečaje alpinizma in notranjega plezanja.

Otroci: Otroško varstvo nudimo 2 do 3 X tedensko ( vsakič po 3 ure). Malčki najdejo zabavo v igralnici.

Hrana: deloma zajtrk ali polpenzion: samopostrežni bife.

Parkirišča: parkiranje je možno pri žičniški postaji.

Domače živali: 7EUR za eno žival na dan.

 




Galerija