Hotel: Čatež

Čatež - Terme Čatež

Lokalna kategorija: ****


Hotel Čatež****

Lega: od mesteca Čatež ob Savi je 1,5 km oddaljeno naravno zdravilišče Čateške Toplice in v neposredni bližini tudi Hotel Čatež, prav tako pa je kompleks oddaljen 100 km od  ljubljanskega in 30 km od zagrebškega letališča.

Hotelska ponudba: hotel sestavljata dve stavbi, povezani s hodnikom, ob hotelu Toplice.

Sobe: imajo kopalnico (prha, fen), telefon, SAT TV in PAY TV. V sobah so francoska ležišča ali dve ločeni ležišči. Superior sobe so klimatizirane, z balkonom, mini barom in dostopom do interneta preko telefonske linije. Opremljene so tudi s fotelji, ki jih lahko spremenimo v dodatno ležišče.

Šport:  številne vodnie in adrenalinske atrakcijae na poletni ali v zimski Termalni rivieri (12.000 m2 termalnih vodnih površin, rimsko-irske kopeli in Savna park z osmimi različnimi savnami, kolesarske in sprehajalne poti, golf - golf igrišče; Mokrice (9 km).

 

 

Hotel Toplice****

Hotelska ponudba: je udoben hotel, ki ponuja 107 superior sob, 24 standard sob, 4 apartmaje in 4 družinske suite. Hotel ponuja delno klimatizirane skupne prostore, hotelsko restavracijo, tropski vrt, neposreden dostop do zimske Termalne riviere in Savna parka, Sabai center s tajskimi masažami, Športni center, internetni kotiček in lastno hotelsko parkirišče.
Sobe: Sobe so dvo- in troposteljne. V dvoposteljno lahko namestimo dodatno ležišče za mlajšega otroka. V sobah so predvsem francoska ležišča.  Opremljene so z mini barom, sefom, telefonom, SAT TV, PAY TV in kopalnico (prha ali kad, fen). Dostop do interneta je možen prek telefonske linije.

Oskrba: V restavraciji hotela Toplice, ki je povezana s tropskim vrtom, hotelskim gostom postrežemo zajtrk in večerjo kot samopostrežni hladno-topli bife.
Šport: zimska Termalna riviera s Savna parkom, Sabai center, svet tajskih masaž, Športni center - tenis, bowling, squash, fitnes, badminton, namizni tenis ...,

Animacija: škrat Čatež,otroški kotiček s prostorom za igranje in vodeno animacijo otrok, zabave v mini casinoju s številnim igralnimi aparati, biljardom ...

 




Galerija