Hotel: Breza

Slovenija - Podčetrtek

Lokalna kategorija: ****


Lega: hotel Breza je v neposredni bližini naravnega okolja in zanimive lokalne turistične ponudbe, ki temelji na odlični slovenski kulinariki in bogati kulturni dediščini. V veliko prednost si v hotelu Breza štejejo tudi povezanost s podzemnimi hodniki, ki združujejo Wellness center Termalija in njegove bazene, Hotel Sotelia in Aparthotel Rosa, ter zaokrožuje pestro ponudbo Term Olimia. Tovrstna povezanost vam nudi nemoteno uporabo naše celotne ponudbe, ne glede na vremenske razmere

Hotelska ponudba: penzionsko restavracijo s 330 sedeži, aperitiv bar s 60 sedeži, frizerski salon, družabni prostor, TV studio, trgovina s časopisi in spominki, telovadnica, bazen s termalno vodo, Center zdravja Olimia.

Sobe:  sobe z balkonom ali brez, tuš, WC, mini bar, satelitska TV, telefon z direktno linijo, po želji s sefom in klimatsko napravo.

Šport in animacija: hotel omogoča sprostitev v hotelskem bazenu in hkrati nudi številne rekreativne dejavnosti v zdravstvenem oddelku in telovadnici. Svoj dan lahko zaključite ob pestri večerni animacijski ponudbi.

Otroci: v Termah Olimia jim je na voljo bogat animacijski program, otroški bazeni v posebnem otroškem kotičku, Mini Klub, big screen s predvajanjem različnih otroških tematik in pestra izbira igral. Hotel Sotelia, ki ga lahko obiščejo tudi najmlajši gosti hotela Breza, nudi tudi knjižnico, veliko ustvarjalnih delavnic in možnost individualnega varstva.

Oskrba: v hotelu Breza vam je na voljo penzionska restavracija, ki vam ponuja bogato izbiro tradicionalnih jedi in veliko izbiro lokalnih vin.

 




Galerija