Hotel: Aquis Marine Resort & Waterpark

Kos - Tigaki

Lokalna kategorija: ****


Lega: do letališča 25 km, do kraja Tigaki (številne taverne, bari in trgovine) 4 km, do mesta kos 7 km.
Plaža:  na 300 m dolgi peščeno-prodnati zasebni plaži, - glejte sliko, do pool bara 30 m (nacionalne alkoholne in brezalkoholne pijače vključene v ceno, snack prigrizki ob nekaterih urah) , na plaži tudi naravna senca, tuš na plaži , senčniki in ležalniki vključeni v ceno , brisače brezplačno (polog varščine: 20 evrov na osebo).
Hotelska ponudba: čudovito počitniško naselje paviljonskega tipa, zgrajeno leta 2005 in leta 2008 obnovljeno, ima 298 apartmajev, ki so v pritličju ali prvem nadstropju. V glavni zgradbi so prostorna recepcija s sprejemno dvorano, glavna restavracija z odprto teraso, bar z odprto teraso, biljard, internetni kotiček in video-igre. V naselju so bazen z umetnimi valovi (1.850 m2), družinski bazen, otroški bazen in bazen s sedmimi tobogani, pool bar, senčniki in ležalniki ob bazenu, ki so vključeni v ceno, minimarket, trgovinica s spominki, lepo urejeno in prostorno otroško igrišče, igrišče za odbojko, igrišče za košarko, mali nogomet, dve teniški igrišči (razsvetljava za doplačilo), fitnes, vodna aerobika, dnevna in večerna animacija, gledališče na prostem. masaža za doplačilo. Hotelski zdravnik 24 ur - na poziv.
Apartmaji: apartma za od 2 do 3 osebe: (2 osnovni in 2 dodatni ležišči): dva ločena prostora, zelo sodobno opremljen (čudovita kopalnica), velikost 35 m2, z balkonom ali teraso, hladilnikom, sat tv, telefonom, kadjo, wc-jem, sušilnikom za lase, individualno nastavljivo klimatsko napravo in sefom.

apartma za od 2 do 5 oseb: (2 osnovni in do 3 dodatna ležišča): zelo sodobno opremljen (čudovita kopalnica), velikost 45 m2, iz dveh ločenih prostorov. vsi imajo balkon ali teraso, sat tv, telefon, kad, wc, sušilnik za lase, sef in individualno nastavljivo klimatsko napravo v obeh prostorih.

Šport: doplačilo: biljard, videoigre, igranje tenisa z razsvetljavo
vključeno v ceno: vodna aerobika, košarka, tenis (podnevi) , odbojka, mali nogomet
izposoja rekvizitov za izvajanje naštetih športnih dejavnosti: na kraju samem.
Senčniki, ležalniki in brisače:  senčniki in ležalniki ob bazenu in na plaži vključeni v ceno, brisače vključene v ceno - potrebno plačilo varščine: 20 evrov na osebo na teden.
Oskrba: all inclusive (samopostrežni zajtrk, kosilo in večerja (pri večerji za moške obvezno dolge hlače), pri kosilu in večerji vključene nacionalne alkoholne (pivo in vino) in brezalkoholne pijače ter sladoled, calypso - pool bar, sladoled za otroke in odrasle, kava, topli prigrizki in pecivo, nacionalne alkoholne (točeno pivo, vino, ouzo, brandy, viski, rum, vodka, džin, tekila, pet različnih koktajlov za odrasle) in brezalkoholne pijače (gazirana in negazirana pijača iz avtomata, voda iz avtomata), dve različni vrsti koktajlov za otroke, čaj, vroča čokolada od 10. do 23. ure (bar na plaži se zapre med 18.30 in 20. uro, v primeru slabega vremena se lahko čas obratovanja bara spremeni), talus bar (v glavni zgradbi s teraso), od 18. do 23. ure, nacionalne alkoholne (točeno pivo, vino, ouzo, brandy, viski, rum, vodka, džin, tekila, pet različnih koktajlov za odrasle) in brezalkoholne pijače (gazirana in negazirana pijača iz avtomata, voda iz avtomata), dve različni vrsti koktajlov za otroke, čaj, vroča čokolada, dnevna in večerna animacija za odrasle in otroke , animacija v slovenskem jeziku za otroke od 4 do 12 let,  vodna gimnastika, odbojka, tenis, košarka, mali nogomet, senčniki in ležalniki ob bazenu in plaži, brisače - plačilo varščine: 20 evrov na osebo na teden v kraju samem.
Pomembno: izvajanje posa-mezne dejavnosti v določeni sezoni glede na objekt in uro se lahko spremeni.

Otroci: animacija v slovenskem jeziku za otroke, stare od 4 do 12 let , bazeni za otroke z vodnim parkom, otroško igrišče, otroški stolčki pri obrokih, otroške posteljice brez doplačila (predhodna najava).
Plačilne kartice: visa, master card, maestro, american express.
Iskrena beseda
dodatno ležišče ni enakovredno osnovnemu ležišču.
za moške obvezno dolge hlače pri večerji.
sodobno počitniško naselje je prijazno družinam v čudovitem vrtu.




Galerija