Hotel: Bella Italia Village

Italija - Peschiera

Neckermann ocena: NNN+


Lega: čudovita lega, le 200 metrov od jezera in plaže. Kompleks je del kampa Bella Italia. Do centra Peschiere, kjer se nahajajo možnosti za nakupovanje, bari in restavracije je 1000 metrov. Znan in priljubljen zabaviščni park Gardaland je oddaljen 4 kilometre.

Ponudba: moderen počitniški kompleks ponuja 220 bungalovov, SAT-TV sobo, bar, restavracijo, picerijo, supermarket, ležalnike in senčnike ob bazenu.

Bungalovi: 4F/5F/6F dobro opremljeni, trosobni bungalovi so veliki 40 m², sprejmejo največ 6 oseb in imajo dnevno-spalni prostor s kavčem za spanje dveh oseb, dve dvoposteljni sobi (ena ima ločeni postelji), prha/WC, kuhinjska niša (hladilnik, plinski štedilnik), kuhinjski kot, SAT-TV, klimatsko napravo.

Fitness: bazen (od sredine maja- septembra), namizni tenis, tenis, odbojka in košarka.

Otroci: otroško igrišče in bazen. Na voljo je 6 dnevni animacijski program (08.04-21.04 in 13.05- 15.09) z Neckermann animatorji (različne igre in aktivnosti)

Parkirišče: eno parkirišče na bungalov  je vključeno v ceno. Parkirišče za še eden avto se plača.

Domače živali: niso dovoljene.

Cena najema zajema: elektriko, vodo, plin in čiščenje. S seboj je potrebno prinesti vso perilo, posteljnina in brisače se lahko najamejo na licu mesta kar stane  približno 9 EUR/osebo/menjavo

Na licu mesta se plača: kavcija 80 EUR. Otroška posteljica (tudi otroški stolček) stane do tretjega leta 2,50 EUR/noč, rezervacija je potrebna že v agenciji, plačilo pa je na licu mesta. Največje število, katerega ponuja namestitev, ne sme biti prekoračeno.

Menjava: 17:00 - 22:00/ 10:00







Galerija