Hotel: Resort San Simone

Slovenija - Izola

Neckermann ocena: NNN/ NNNN


Lega: v zalivu, približno 800m do mesteca Izola.

Hotelska ponudba: priljubljen hotelski kompleks s 225 sobami. Recepcija, klimatizirana restavracija, bar, Cafe, dvigalo, kiosk, pralnica, frizer. Hotelska plaža z veliko traso za sončenje in bar. Prosti doplačilu: ležalniki in senčniki.

Sobe: dobro opremljene. Približno 50-200 m oddaljene od plaže, odvisno od lege. B2A/ B2B: so v depandansi*** in imajo tuš, wc, sušilec za lase, telefon, SAT-TV in klima. Sobe B2B so s pogledom na morje. A2A/ A2B:**** imajo dodatno mini bar, safe in balkon. A2A so s pogledom na morje. A2S so spartip sobe s tuš in Wc ( brez klime in telefona). B4A so v depandansi in je soba z nadstropno posteljo. B4B ima dodatno sobo in prav tak v depandansi.

Zabava: 1-tedensko živa glasba.

Šport: notranji bazen z  morsko vodo ( 17x7m, 30C), v juliju in avgustu zaprto, odbojka na mivki. Proti doplačilu: Tenis ( 3 peščena igrišča,) 4 saune, whirlpool, fitnes, masaže, surfanje, potapljanje, smučanje na vodi, tobogan na plaži  ( odprt 15.06.-15.09.)

Otroci: otroško igrišče, animacija za otroke v juliju in avgustu.

Oskrba: samopostrežni zajtrk in večerja. ALL INCLUSIVE: samopostrežni zajtrk in večerja, kosilo izbira menijev, 16:00-17:00 uro v baru kava, čaj, in pecivo, med 10:00 in 22:00 uro vino, pivo in brezalkoholne pijače, minigolf, 30% popusta na najem igrišča za tenis, ležalnike in tobogan.

Parkirni prostor: vključen v ceno.

Domače živali: dovoljene samo v depandansi proti doplačilu 6 €/ dan ( v restavraciji in na plaži niso dovoljene).

 




Galerija