Hotel: Punta

Hrvaška - Vodice

Neckermann ocena: NNNN



Lega: na obrobju Vodic obdan z gozdom pinij. Do morja je samo 100 m in prav tako do skalnate plaže. Do pečeno prodnate plaže je 200-300 m. Center s številnimi bifeji in cafe bari ter restavracijami je oddaljen cca 300m. Do nacionalnega parka Krka je samo 20 km.

Hotelska ponudba: priljubljen hotel s 132 sobami. Sprejemna dvorana z barom in restavracijo za delom za nekadilce, 2 dvigala. Terasa ob bazenu z ležalniki in senčniki ( cca 3 Eur vsak na dan) kot tudi Snackbar.

Sobe: A1A/ A2A v glavni stavbi, tuš, WC, sušilec za lase, telefon, kabelska televizija, priključek za internet, safe (julij in avgust), mini bar, klima in balkon. A1B/ A2B so v 20m oddaljeni depandansi neposredno ob morju. 2008 so bile te sobe v celoti prenovljene in imajo enako opremo kot sobe v glavni stavbi.

Zabava: minigolf proti doplačilu. V glavni sezoni ( 15.06.-15.09.) večerna animacija v nem. in angl. jeziku.

Šport: bazen z morsko vodo ( 20x20m) in notranji bazen. Saina in masaže proti doplačilu. Na plaži privatni ponudniki proti doplačilu: 3 peščena igrišča za igranje tenisa ( cca 8 Eur/ ura), vožnja z banano, izposoja koles, jetski, čolnov ter potapljaška baza.

Otroci: ločen bazen za otroke. Otroški klub ( 4 - 14 led, 10:30 - 12:00)

Hrana: deloma nočitev z zajtrkom ali polpenzion, samopostrežni bife. Na željo pripravijo dietno hrano.

Parkirišče: vključeno.

Domače živali: niso dovoljene.





Galerija