Hotel: Falkensteiner Hotel Diadora

Hrvaška - Petrčane

Neckeramann ocena: NNNN+




Lega: na polotoku Punta Skala, kateri je od Petrčan oddaljen 3 km. Do peščeno prodnate približno 100m. V bližnji okolici se nahaja nekaj restavracije in trgovinic. Do starega mestnega jedra Zadra je 20 km.

Hotelska ponudba: 2008 zgrajen komforten hotel, ki je primeren za zahtevne družine. Hotel je del naselja PUNTA SKALA. Razpolaga z 250 družinskimi sobami, prav tako pa so gostom na voljo klimatizirana sprejemna dvorana s sedežno garnituro, restavracija za nekadilce, bar, diskoteka/ nočni klub, prostor z internetom, 6 dvigal, kiosk oz. trgovinica s spominki in nekaj trgovinic. Hotel se ponaša z veliko teraso za sončenje z barom, ležalniki z blazinami, senčniki in servis za brisače.

Sobe: primerne za družine, dvoposteljna soba in ločena otroška soba, približno 33 m2. Velike in komfortno opremljene; kad, tuš, WC, sušilec za lase, kopalni plašč, telefon, SAT-TV, priključek za internet, safe, mini bar, klima, sedežna garnitura in balkon s stranskim pogledom na morje. Vse sobe so za nekadilce.

Zabava: dnevna animacija.

Fitness: veliko bazensko področje s približno 1200m2 površine. 3 zunanji bazeni z velikimi tobogani ( ogrevani od 09.05. do 31.10. na 23C) in notranji bazen. Fitnes, sauna in parna kopel. Solarij ( proti doplačilu). Boccia, namizni tenis, odbojka in vodna aerobika. Proti doplačilu: izposoja koles, jadranje, surfanje, potapljanje in tenis.

Otroci: dnevno oskrba otrok od 2 do 14 leta starosti v » Deželi Falky«  v času od 01.06. - 30.09. med 10:00 in 20:00 uro. Otroško igrišče, ločen zunanji in notranji  bazen. Izposoja otroških stolčkov. Otroške posteljice in otroške kadi. Proti doplačilu: varuška za dojenčke ( približno 10 Eur/ uro) in plenice.

Oskrba: razširjen samopostrežen zajtrk, kosilo in večerja

Parkirišče: velika parkirna hiša ( približno 3,5 Eur na dan)

Domače živali: niso dovoljene.






Galerija