Hotel: Felsenhof

Avstrija - Flachau

Neckermann ocena: NNNN


Lega: leži v mirnem predelu Flachau, ki se imenuje Reitdorf. Center je oddaljen cca. 3 km, do gondole je cca. 1 km, proga za tek na smučeh je oddaljena le cca. 50 m. Ob hotelu je tudi avtobusna postaja.

Hotelska ponudba: znan, zelo dobro opremljen hotel z 37 sobami ponuja svojim gostom sprejemni prostor z recepcijo, restavracijo, bar, pralnico perila (proti doplačilu) in dvigalo.

Sobe: vse sobe so dobro opremljene in imajo kad ali tuš, WC, telefon, kabelsko TV, radio, sušilec za lase, kopalni plašč, kozmetično ogledalo in balkon.

A2A: dvoposteljna soba (20m2)

A4A: 2-sobno stanovanje za 2-4 osebe (35m2), dnevno-spalni prostor z raztegljivim kavčem za 2 osebi, dvoposteljna soba (ločena z pomičnimi vrati) in kotno sedežno garnituro.

B4A: 2-sobno apartma za 2-4 osebe (45m2) v depandansi (oddaljeni cca. 30m), dnevno-spalni prostor s kuhinjsko nišo, kotno sedežno garnituro, raztegljivim kavčem za dve osebi in ločeno dvoposteljno sobo. Tuš, ločen WC, balkon ali terasa.

Šport: fitness, biljard (proti plačilu).

Welness: 300 m2 velik welness (vstop nad 14 let): finska savna, parna kopel, sanarij, infrordeča kabina in prekrasen del za sproščanje s pogledom na gore. Sauna oddelek za družine. Proti doplačilu: solarij, masaže in kozmetične storitve.

Otroci: varstvo otrok od 1 leta naprej od ponedeljka do petka 8 ur dnevno. 2 igralnici, oprema za dojenčke (babyfon, stolčki, grelec stekleničk in sanke). Otroški bife 18:00-20:00. Smučarska šola za otroke proti doplačilu, prevoz od hotela.

Hrana in pijača: samopostrežni zajtrk z kotičkom Vital, večerja po izboru 4 menijev in solatni bife. Dnevno Apres-ski malica s kavo in čajem. 1x na teden tematski bife. 2x na teden predjedi in bife s sladicami. Ob večerji dnevno sladoled, sadje in sir. Božična in silvesterska gala večerja.

Popusti za otroke: pokličite agencijo.

Parkirišče: vključeno.

Domače živali: niso dovoljene.

Pri prihodu z vlakom: brezplačen transfer od železniške postaje Radstadt do hotela in nazaj. Najava v turistični agenciji.




Galerija