Hotel: Caribbean World

Egipt - Hurghada

Lokalna kategorija: *****


Lega: Letovišče se nahaja v južnem predelu Hurgadskega naselja, v peščenem zalivu Soma Bay. Od centra Hurgade ga ločuje približno 40 kilometrov, od mednarodnega letališča pa 35 kilometrov.
Objekt: Kompleks vključuje dvo / trinadstropne objekte, kjer je na voljo 520 dvoposteljnih sob. Obsega centralno stavbo, kjer se nahajajo poleg recepcije in sprejemnega prostora, še lepotni studio, frizer, bančna enota. Kulinarična ponudba je predstavljena v štirih restavracijah in petih barih, v zunanjih prostorih pa se nahajajo trije plavalni bazeni in otroški bazen.
Plaža: Lastna peščena plaža se nahaja neposredno pred hotelom v izredno lepem zalivu Soma Bay. Opremljena je s sončniki in ležalniki.
Sobe: Lepo urejene in klimatizirane sobe so opremljene z barvnim SAT TV-jem, telefonom in sefom v sobi, mini barom (prazen). V kopalnici je prha ali kad, WC in sušilec za lase. Sobe imajo balkon ali teraso.
Hrana in pijača: Kulinarično ponudbo zaokrožujejo: glavna restavracija Caribbean, a-la-carte restavracija Tortuga Beach Grill, a-la-carte restavracija s pestro ponudbo morskih jedi La Palma, sveže iztisnjeni sokovi, naročila po 24 uri in postreženo v steklenici z doplačilom. Predpisana je spodobna toaleta v restavraciji v času večerje.
Otroci: Otrokom je namenjen Solino otroški klub z otroškim animacijskim programom, otroški bazen s tobogani in igrala, otroški disko.
Zabava: Dnevni program športno-rekreacijske animacije, večerna zabava v diskoteki, na doplačilo tudi storitve Health Cluba (jacuzzi, parne kopeli, masaže, savna). Hotel ponudbo dopolnjuje tudi z vodnim parkom s tobogani. Vodni športi v okviru Diving centra proti plačilu.
Ostalo: Kreditne kartice: VISA, MasterCard.
ALL INCLUSIVE PAKET:
HRANA IN PIJAČA: Zgodnji kontinentalni zajtrki, samopostrežni zajtrki, kosila in večerje v glavni restavraciji Caribbean; dopoldanski, popoldanski in pozni prigrizki so na voljo v posebej določenih barih in restavracijah po vnaprej določenem razporedu hotela. AI paket vključuje tudi lokalne pijače in napitke med obroki, lokalne brezalkoholne in alkoholne napitke / pijače, postrežene v kozarcu kot je to predvideno po posebnem vnaprej določenem razporedu hotela.
ŠPORT: Namizni tenis, igre z žogo (odbojka, nogomet…), fitnes, gimnastika,aerobika, animacijski program, igranje tenisa podnevi ( pod soji žarometov na doplačilo).

KLUBSKI PAKET:
Zakaj ne bi uživali v dodatni ponudbi našega Klubskega paketa v Caribbean World Resortu, ki so ga pripravili posebej za vas. Paket vam, poleg osnovnega all inclusive aranžmaja v hotelu, bivanje obogati še z vodenim ogledom središča Hurgade, kjer boste spoznali tudi njene skrite kotičke in se naučili uporabnih nasvetov za polepšanje in olajšanje oddiha. Za nepozabni vtis s počitnikovanja pa smo vključili tudi popoldanski izlet v notranjost puščave, kjer se bomo seznanili z načinom življenja beduinov, uživali v čaju ali kavi in vodni pipi - šiši, za zaključek pa večerjali v stilu beduinov in uživali v jedeh z arabskega žara.




Galerija