Hotel: Domina Makady Bay

Egipt - Makady Bay

Lokalna kategorija: *****


Lega: Leta 2006 odprto moderno počitniško naselje, je locirano v južnem predelu zaliva Makadi Bay, z naravno večjo peščeno plažo, povezano z Rdečim morjem. Od strogega centra Hurgade je oddaljen dobrih 40 km, od mednarodnega letališča pa ga ločuje 30 km.
Objekt: Celoten kompleks vključuje 46 dvonadstropnih vil s skupno 556 sobami, ki se nahajajo na 85.000 m2 lepo urejenih površin. Obsega centralno stavbo, kjer se nahajajo poleg recepcije še sprejemni prostor, kulinarična ponudba treh restavracij in treh barov, menjalnica, trije zunanji povezani plavalni in otroški bazen.
Plaža: Večja lastna peščena plaža se razteza neposredno pred hotelom, del v obliki bazena zaradi bližine koral, priporočamo čevlje za v vodo. Ležalniki in senčniki na plaži.
Sobe: Vse so prijetne in prostorne, lepo urejene, klimatizirane, z barvnim televizorjem in kabelskimi ali satelitskimi programi, telefonom in sefom v sobi, mini barom in radijem. V kopalnici je prha ali kad, WC in sušilec za lase.
Hrana in pijača: Mednarodni samopostrežni obroki so na voljo v glavni restavraciji Piazza Grande. Možnost poznih kontinentalnih zajtrkov v restavraciji La Rotonda in večerje v restavraciji Marco Polo - italijanske specialitete (obvezna rezervacija).
Šport: Za doplačilo: Diving center (potapljanje, snorklanje), biljard in igralni avtomati, fitnes.
Otroci: Otrokom je prilagojen otroški meni, otroški bazen, igrišče, Klub Pinocchio.
Zabava: Dnevni program jutranje gimnastike, vodna aerobika, mednarodni programi animacije z dnevnimi predstavami in tekmovanji, plesne vaje in nastopi (karibski), jacuzzi, diskoteka (vstopnina)…
Ostalo: Kreditne kartice: VISA, American Express, MasterCard, nakupovalne arkade, internet cafe…
ALL INCLUSIVE PAKET:
HRANA IN PIJAČA: Samopostrežni polni penzion v glavni restavraciji, popoldanski prigrizki so na voljo v posebej določenih barih in restavracijah. Kulinarično ponudbo zaokrožujejo restavracija Bella Vista na plaži (doplačilo) in bari: D bar, La Rotonda, Gazebo, D Lounge, kjer so lokalni brezalkoholni in alkoholni napitki / pijače (postreženo v kozarcu) vključene po posebnem vnaprej določenem razporedu »D time«. A-la-carte jedi, sveže iztisnjeni sokovi, turška kava in expresso na doplačilo.
ŠPORT: igrišče za nogomet, odbojko na mivki, fitnes studio, telovadnica, vodni športi, jacuzzi, …




Galerija