Hotel: Abu Dhabi Hilton

Združeni arabski emirati - Abu Dhabi

Neckermann ocena: NNNNN


Lega2: stilski hotel s čudovitim Beach Club-om v predelu 'Corniche', ca. 5 km iz centra mesta. Skozi podhod pridete do hotelskega Hiltonia Beach Cluba. Prevoz od letališča Abu Dhabi traja ca. 25 minut, od letališča Dubaj ca. 2 uri.
Hotelska ponudba: sodobni hotel mednarodne verige Hilton ima skupno 325 sob. K opremi sodijo elegantna sprejemna hala z udobnimi sedežnimi garniturami, več barov in restavracij s specialitetami, dunajska kavarna, butik, frizerski salon, igralnica za otroke, jazz bar z živo glasbo in diskoteka. V zunanjem delu se nahaja Beach Club z 2 velikima bazenskima predeloma in terasami za sončenje. Ležalniki, senčniki in kopalne brisače so vam na razpolago brezplačno.
Kreditne kartice: Amexco, Diners, MasterCard, Visa.
Sobe: glede na rezervacijo ste nastanjeni v okusno opremljenih standardnih ali superior sobah. Vse imajo kad ali tuš, wc, klimatsko napravo, telefon, radio, SAT-TV in mini bar. Superior sobe imajo dodatno pogled na morje. Hotel ponuja 24-urni room service. 
Šport: posebnost je Hiltonia Beach Club, ogromen zabaviščni objekt direktno na plaži. Vodni športni center z obsežno ponudbo. Lep, novi spa z lastnim fitness centrom, različno wellness ponudbo in masažami, vse proti doplačilu. Vstop v Beach Club je za hotelske goste brezplačen. Aerobika, squash, fitness center, odbojka, vodna telovadba, savna in tenis brez doplačila. Vsa ostala športna ponudba kot vožnja z banano, katamaranom, jadranje, surfanje in smučanje na vodi so v Clubu proti doplačilu.
Oskrba: zajtrk ali polpenzion (samopostrežni zajtrk, polpenzion v restavraciji La Terraza).




Galerija