Hotel: Jumeirah Beach Hotel

Združeni arabski emirati - Jumeirah Beach

Lokalna kategorija: *****


Lega: na 900 metrov dolgi, peščeni hotelski plaži. Hotel ima svojo marino s pogledom na hotel Burj Al Arab. Do mesta Dubaj in letališča je 20 kilometrov. Do mesta vozijo  brezplačni »shuttli«.
Hotelska ponudba: arhitekturno posebno grajen luksuzni hotel ima na voljo 598 sob in suit, velik sprejemni prostor, 22 restavracij, kavarne, bare, pub in veliko nakupovalna pasažo. Na subtropskem velikem vrtu so bazeni in bar. Kopalne brisače in senčniki so ob bazenu in na plaži brezplačno na voljo. Na plaži je tudi bar.
Sobe: ocean deluxe sobe (2A) so velike 50 m², so elegantno opremljene in imajo kotno sedežno garnituro, kopalno kad, prho, wc, kopalne plašče, sušilec za lase, telefon, radio, TV, mini bar, klimatsko napravo in pogled na morje. Ocean deluxe balcony (2B) so enako opremljene, le da imajo še balkon. Ocean premium leisure sobe (2C) in suite (2J) so velike 176 m² in ponujajo brezplačno dodatno ponudbo kot je: prevoz od letališča in nazaj, brezplačni internetni dostop, čez dan topli in hladni brezalkoholni napitki, popoldanski čaj (15:00 – 17:00), coctaili (18:00-20:00).
Oskrba: zajtrk v » The Colommade« ali samopostrežni polpenzion v » The Colonade«, »La Veranda«, »Dhow & Anchot« ali v » Go west & waterfront«  (kosilo ali večerja).
Šport: 6 fitness prostorov, 7 teniških igrišč, 3 squash igrišča, savna, parna kopel, jacuzzi, fitness, »Wild wand vodni park« (tik ob hotelu). Proti plačilu še masaže, smučanje na vodi, surfanje, jadranje, potapljanje, tečaji potapljanja, šnorkljanje, ribolov. Golf igrišče je oddaljeno 10 kilometrov.




Galerija