Hotel: Le Meridien Mina Seyahi

Združeni arabski emirati - Dubaj

Lokalna kategoriaj: *****


Lega: tik od privatni plaži in svoji marini. Večkrat na dan vozijo brezplačni shuttli do Dubaja (25 kilometrov) in do Emirat golf kluba. Transfer od letališča Dubaj traja 25 minut.
Hotelska ponudba: 211 sob, lobby z recepcijo, več barov in restavracij, frizer, nočni klub, zlatar, butiki, poslovni center z internetnim dostopom (proti doplačilu), 3 bazeni z jacuzzijem, otroški bazen, bar in terasa. Ležalniki, senčniki in kopalne brisače so ob bazenu in na plaži brezplačni. Hotel ponuja tudi angleško govoreč otroški klub.
Kreditne kartice: Amexco, Diners, MasterCard in Visa.
Sobe: vse imajo kopalno kad/prho, WC, klimatsko napravo, sušilec za lase, telefon, SAT-TV, mini bar, sef in balkon. Sobe imajo pogled na pokrajino ali morje.
Zabava: ob večerih živa glasba.
Šport: fitness, savna, jacuzzi, aerobika, odbojka na mivki, in vsi nemotorizirani vodni športi so vključeni v ceno. Proti plačilu še masaža, potapljanje, ribolov in golf (5 kilometrov).
Oskrba: all inclusive, zajtrk ali polpenzion. All inclusive vključuje polni penzion, lokalne alkoholne in brezalkoholne pijače od 11:00 – 03:00 (ni šampanjca, ne iz mini bara).




Galerija