Hotel: Queens Bay

Ciper - Paphos

Neckermann ocena: NNNN




Ciper/Paphos

Lega: nad majhnim zalivčkom, primernim za kopanje s peščeno- prodnato plažo. Hotel ponuja lep pogled na morje. Do Paphosa, kateri ponuja bare in možnosti za nakupovanje je 8 kilometrov. Čez dan in ob delavnikih ima mesto dobro avtobusno povezavo. Več možnosti za nakupovanje, bari in restavracije se nahajajo v okolici enega kilometra.
Hotelska ponudba: družinski počitniški hotel ima 199 sob, sprejemni prostor z recepcijo, dvigalo, dve klimatizirani restavraciji, dva bara, cafeterio in darilni bazar. Na negovanem vrtu je bazen s teraso in pol- barom. Ležalniki in senčniki so ob bazenu brezplačni.
Sobe: prijazno opremljene in imajo klimatsko napravo, telefon, sat.- TV, sef (doplačilo), sušilec za lase, kopalno kad, prho, WC in balkon.
Zabava: animacija čez dan in ob večerih.
Šport: aerobika, tenis (doplačilo za igranje pod reflektorji), namizni tenis, lokostrelstvo. Hotel ima tudi bazen in fitness. Proti plačilu so na voljo še savne in minigolf.
Otroci: otroški bazen in igrišče.
Oskrba: polpenzion ali all incusive. All inclusive zajema polni penzion v obliki menija ali samopostrežni. Prigrizki so na voljo od 10.30- 17.30. Sladoled, sladice in sadje od 10.30.- 21.30. kot tudi vse lokalne alkoholne in brezalkoholne pijače od 10.30- 24.00. ure. All inclusive = polpenzion v času od 21.08- 27.08 in 16.10.- 31.10.

 




Galerija