Hotel: Neptun Beach Resort

Kenija - Mombasa

Neckermann ocena: NNNN



Mombasa/Bamburi beach


Lega: 12 kilometrov severno od Mombase ob peščeni plaži Bamburi. Transfer od letališča traja približno 40 minut.
Hotelska ponudba: večnadstropna stavba z 78. sobami, dvigalom, lepim lobbyjem , barom, restavracijo, družabnim prostorom in nekaj trgovinicami. V zunanjem predelu se nahaja bazen z integriranim otroškim bazenom, bar ob bazenu (ni vključen v ceno) ter terasa. Senčna zelenica z ležalniki se nahaja v središču lepega parka. Ležalniki in kopalne brisače so na voljo brez doplačila.
Lokalna kategorija: ***
Kreditne kartice: MasterCard, Visa.
Sobe: sobe so dekorirane s svetlimi barvami. Vse sobe imajo tuš, WC, klimatsko napravo, hišni telefon, TV in balkon. Na žejo se lahko  dobi mrežica proti komarjem. Nekatere sobe se lahko proti doplačilo rezervirajo tudi s pogledom na morje.
Šport: namizni tenis, pool biljard in odbojka na mivki. Plačati je potrebo masaže, tenis, jadranje, smučanje na vodi in jetskije. Potapljanje in jadranje ponuja sosednji hotel.
All inclusive: samopostrežni polnipenzion, prigrizki, popoldanski čaj in kava. Lahki napitki in lokalno pivo je na voljo med 10. in 24 uro, vino ob obrokih. Vino in ostala lokalna pijača se dobi med 18. in 24. uro.

 




Galerija