Hotel: Blue Lagoon

Mauritius - Blue Bay

Neckermann ocena: NNN


Lega: na plaži Blue Lagoon, le nekaj minut vožnje do mesta Mahe. Ker je v bližini letališče (5 km), se lahko občasno pojavi hrup. Transfer od letališča do hotela traja 15 minut.
Hotelska ponudba: družinsko voden kompleks ima skupaj 72 sob. Hotel je znan po tem, da skrbi za dobro počutje gostov. Gostom ponuja recepcijo s sefi, bar (15-17. ure tudi sneck- bar), restavracijo »Le Colonel« s pogledom na morje in na bazen. Restavracija »Le Paillotte« ponuja kosilo a la carte, morske jedi in jedi iz žara. Na voljo je tudi bazen in terasa z brezplačnimi ležalniki, senčniki in brisačami.
Kreditne kartice: Amexco, MasterCard, Visa.
Sobe: standardne ali superior. Vse so skromno opremljene s prho, WC- jem, klimatsko napravo, telefonom, TV- jem ter balkonom ali teraso. Superios sobe imajo še kopalno kad s prho, hladilnik in pogled na morja. Pri rezervaciji sobe tipa S se lahko dobi standardna ali superior soba, odvisno od razpoložljivosti.
Zabava: vsak večer, razen od nedeljah, živa glasba. Sega- show in indijski plesi.
Šport: fitnes, savna, tenis, namizni tenis, kanuji, šnorhanje, surfanje. Pri bivanje je vključeno tudi 1 x šnorhanje v zaščitenem območju v laguni, 1 x vožnja s čolnom s steklenim dnom v Blue Bay Marine parku, 1 x voden izlet do Ile aux Aigrettesa naravnega rezervata. Proti plačilu so na voljo še potapljanje, izleti do Iie aux Aigrettesa, masaže ter izposoja koles v bližini.
All inclusive: polni penzion (ameriški zajtrk, kosilo, samopostrežna večerja ali izbira med meniji). Kava in čaj sta na voljo ob bazenu okoli 15. ure. Vse lokalne alkoholne in brezalkoholne pijače pa med 09. in 24. uro. Pijačo znanih blagovnih znamk pa je potrebno plačati.

 

 




Galerija