Hotel: Marmaris Palace

Turčija - Marmaris

Lokalna kategorija: ****


Turčija/ Marmaris


Lega: leži direktno na prodnati plaži, Marmaris oddaljen caa. 6 km.
Hotelska ponudba: družinam prijazen hotel ima 423 sob, v 5 nadstropjih in 2 – 3 nadstropnih bungalovih. Ima sprejemno avlo z recepcijo, dvigalo, Beauty-Salon, TV-soba, bari, restavracija z teraso, A-la-carte-restavracija, trgovine. Park z 5 plavalnimi bazeni in toboganom. Kopalne brisače, ležalniki, senčniki na bazenu in na plaži so všteti v ceno!
Sobe: glavna stavba – s klimatsko napravo (urno), telefon, najem sefa, mali hladilnik, Sat.-TV, kopalnica, tuš, WC, fen in balkon. Sobe z pogledi na morje nimajo direktnega pogleda zaradi dreves. Dvoposteljne sobe se koristijo kot enoposteljne sobe. Sobe in bungalovi na tleh ploščice, drugače kot sobe v glavni stavbi. družinske sobe v glavni hiši: spalnica in ločena spalno/bivalna soba z raztegljivo posteljo. V bungalovih 2 ločeni spalnici, drugo enako kot v sobah. 
Zabava: internacionalna animacija in diskoteka.
Šport: proti plačilu: masaža izposoja koles, potapljanje, vodni športi.
Otroci: "Kidsworld" Mini-klub (4-12 let) z bazenom, tobogani, animacijo, restavracijo, igrali.
Oskrba: All Inclusive – bifeji.
All Inclusive: polni penzion v obliki bifeja, lokalne alkoholne in brezalkoholne pijače od 10.00h do 02.00h, prigrizki, popoldan: kava, čaj, pecivo, polnočna juha, minibar ob pri prihodi napolnjen z vodo, sladoled za otroke (1xtedensko). Šport: 2 teniška igrišča, namizni tenis, biljard, minigolf, odbojka na mivki, fitnes, savna, padala, srfanje.




Galerija