Hotel: Mirador Club

Turčija - Alanya

Neckermann ocena: NNNN


Alanya

Lega: tik ob peščeni plaži. Do centra Alanye je približno 12 kilometrov.
Hotelska ponudba: 223 sob v glavni in dodatni stavbi, sprejemni prostor z recepcijo, dvigalo, restavracija s predelom na nekadilce, a la carte restavracija, bari, TV soba in trgovinice. V zunanjem predelu sta dva bazena, otroški bazen, eden tobogan. Ležalniki in senčniki so na razpolago glede na razpoložljivost. Za otroke je tukaj tudi otroško igrišče in miniclub (4-12 let).
Sobe: kopalna kad, tuš, WC, sušilec za lase, sat- TV, telefon, hladilnik, sef, klimatska naprava ter balkon. Proti doplačilu se lahko dobi tudi soba s pogledom na morje. Družinske sobe so enako opremljene, le da so nekoliko večje ter imajo eno dvonadstropno posteljo ali 4 posamezne postelje.
Oskrba: all inclusive, kateri vključuje samopostrežen polni penzion, prigrizke, kavo in sladice ter vse alkoholne in brezalkoholne pijače med 10. in 23. uro.
Šport/zabava: turška kopel, namizni tenis in fitness. Plača se savna, masaže, tenis, smučanje na vodi, vožnja z banano in kajaki. Hotel ponuja internacionalne animacijske programe čez dan in ob večerih.

 




Galerija