Hotel: Riosol Club

Španija - Playa Blanca

Neckermann ocena: NNN


Playa Blanca

Lega: mirna. Do Playa Flamingo in do vzhodnega centra je 1,5 kilometrov.
Hotelska ponudba: klubski kompleks ima 120 bungalovov, recepcijo, restavracijo s predelom za nekadilce in večerni bar. Na razpolago so pralni in sušilni stroji na kovance. V zunanjem predelu sta dva sladkovodna bazena, terasa z ležalniki in senčniki in udoben pool bar,
Lokalna kategorija: dva ključa
Bungalovi: tip 1B so namenjeni za 1 do 4 osebe (največ trije odrasli), so prijazno opremljeni  in imajo kombiniran dnevno spalni prostor s kavčem za spanje, telefon sat- TV (doplačilo), majhno kuhinjo s hladilnikom, sef  (doplačilo), spalnico, kopalno kad, tuš, WC in teraso. Tip 2B je namenjen za 2 –5 oseb in je enako opremljen kot manjši bungalov, le da ima dve spalnici. Bungalovi so dnevno čiščeni.
Zabava: animacijski program in showi.
Šport: odbojka na mivki, večnamensko športno igrišče, tenis (loparji proti doplačilu). Plačati je potrebno biljard.
Otroci: otroški program (4-12 let), minidisco, miniclub klobučki, otroški bazen in igrišče.
Oskrba: all inclusive, kateri vključuje samopostrežni zajtrk, kosilo in večerjo. Vse lokalne alkoholne in brezalkoholne pijače v baru med 10.30. in 23.30. uro, sendviče med 10.30. in 13. uro, kavo in čaj ter sladice med 16. in 17. uro. Pri obrokih je na voljo voda, lahki napitki, pivo in namizno vino. Za identificiranje je potrebno ves čas bivanja nositi plastično zapestnico.

 




Galerija