Hotel: Dome beach resort

Ciper - Ayia Napa

Neckermann ocena: NNNN+


Lega: ob dveh dolgih peščenih plažah Do Aya Nape je 5 kilometrov. Avtobusna postaja je pred hotelom. Restavracije in nakupovalne možnosti so oddaljene 500 metrov. V bližini je tudi velik Aquapark.
Hotelska ponudba: leta 2004 obnovljen hotel je sestavljen iz glavne stavbe in bungalovov. Hotel ima 205 sob, lobby, recepcijo, dvigalo, restavracijo za nekadilce z a la carte predelom, cafe, trgovinico, TV sobo, 3 bare in bar na plaži. Na lepem vrtu sta dva bazena, terasa in pool bar. Ležalniki, senčniki in kopalne brisače so ob  bazenu brezplačni. Ob plaži so brezplačni samo senčniki.
Lokalna kategorija: ****
Sobe: sat-TV, minibar, sef (doplačilo), klimatska naprava, sušilec za lase, kopalna kad, tuš, WC in balkon s stranskim ali direktnim pogledom na morje. Pri rezervaciji enoposteljne sobe se dobi dvoposteljna soba, katere je namenjena za  eno osebo.
Bungalovi so enako opremljeni kot sobe z balkonom ali teraso in imajo stranski ali direkten pogled na morje.
Zabava: animacija, showi, živa glasba in folklora.
Šport: aerobika, namizni tenis, odbojka, mali nogomet, fitness, lokostrelstvo, tenis, squach in whirpool. Plačati je potrebno savne, masaže, izposojo koles, vodne športe in potapljanje.
Otroci: otroški bazen, otroško igrišče, miniclub (4-12 let), disco za otroke, otroški meni ali samopostrežna večerja za otroke.
Oskrba: polpenzion ali all inclusive. All inclusive je v času sezone samopostrežen, medtem ko je izven sezone možno občasno izbirati med meniji. All inclusive vključuje samopostrežne glavne jedi, lokalne alkoholne in brezalkoholne pijače med 10. in 24. uro. Voda je na razpolago med 8. in 24. uro. Bife z vročimi prigrizki je na voljo med 10. in 18. uro, hladni prigrizki pa od 22. do 23. uro. Sladoled se lahko dobi od 11. do 12. ure in od 16. do 17. ure. Popoldanski čaj s sladico je na razpolago med 16.30. in 17.30. uro.
Pri polpenzionu je v ceno vključena ¼ vina ali soka pri večerji.

 

 




Galerija