Hotel: Sindbad Aquapark & Spa

Egipt - Hurgada

Neckermann ocena: NNNN


Lega: Clubhotel Sindbad leži direktno ob lastni peščeni plaži. Do novo zgrajenega objekta Sindbad Aquapark & Spa, ki meji na vodni park, prečkate samo eno cesto (ca. 150 m). Do centra Hurghade je ca. 7 km.
Hotelska ponudba: Clubhotel Sidbad ima 259 sob, ki so razdeljene v dvonadstropno glavno zgradbo in več depandans. V novo zgrajenem in sodobno opremljenem objektu Sindbad Aquapark & Spa se nahaja 653 sob. Oba hotela imata vsak svojo avlo z recepcijo (brezplačni sefi), eno glavno restavracijo, bare, različne trgovine in en frizerski salon. Gostom je na voljo nadaljnjih 7 restavracij. Clubhotel Sidbad ima poleg tega še orientalsko kavarno, dunajsko kavarno, prijetno pivnico in lastno marino. V obeh objektih se v zunanjem delu nahaja velik bazen z delom za neplavalce in bar ob bazenu. Na plaži Clubhotela Sidbad je še bar na plaži. Ležalniki, senčniki in kopalne brisače so gostom na razpolago brez doplačila. Vsi gosti lahko koristijo restavracije, bare in ostale naprave v obeh hotelih. Clubhotel Sindbad ima 24-urno sobno postrežbo. Nacionalna kategorija: 4*.
Sobe: so sodobno in prijazno urejene. V Clubhotelu Sidbad imajo telefon, SAT-TV, mini bar, klimatsko napravo, kad ali tuš in WC. Možno je rezervirati tudi sobe z balkonom ali teraso. Enoposteljne sobe so dvoposteljne za eno osebo. Sobe v Sidbad Aquapark & Spa imajo telefon, SAT-TV, mini bar, sef, klimatsko napravo, tuš, WC in balkon. Enoposteljne sobe so dvoposteljne za eno osebo. Suite v Sidbad Aquapark & Spa imajo dnevno-spalni prostor in spalnico ločeno z vmesnimi vrati, sicer je oprema enaka sobam.
Zabava: čez dan in ob večerih je v Clubhotelu Sindbad redni animacijski program. Diskoteka.
Šport: namizni tenis, biljard, aerobika, vodna telovadba, odbojka in balinanje so vključeni v ceno. Z doplačilom v Clubhotelu Sidbad 2 teniški igrišči s trdo podlago in reflektorji, izposoja koles, os vodnih športov pa snorkljanje, surfanje in potapljanje v potapljaški bazi z nemškimi delavci. Prav tako ponujajo proti doplačilu vožnjo z lastno podmornico. V sosednjem zdraviliškem centru lahko gosti z doplačilom koristijo masaže, savno in jacuzzi ter različne fizioterapevtske pakete. 
Otroci: v obeh objektih je otroško igrišče in mini klub za otroke med 3 in 12 let. K Clubhotelu Sindbad sodi tudi posebna atrakcija za otroke in sicer vodni tobogani, ki delujejo večkrat dnevno.
All Inclusive: samopostrežni zajtrk, kosilo in večerja, ki jih lahko gosti po želji koristijo v obeh objektih. Na voljo je 9 restavracij: 2 glavni restavraciji z mednarodnim bifejem, restavracija na plaži in ribja restavracija, restavracije z italijanskimi, grškimi, libanonskimi, kitajskimi in orientalskimi specialitetami. Prigrizki, sladoled, kava, čaj in pecivo od 10:00 do 17:00. Brezalkoholna in lokalna alkoholna pijača (pivo, vino, viski, vodka, rum, gin in konjak) od 10:00 do 24:00. Obisk novega vodnega parka je za vse goste brezplačen. 

 




Galerija