Hotel: Palm Real

Kuba - Varadero

Neckermann ocena: NNNN


Varadero

Lega: centralna lega v hotelski coni Varadera, ob obalni cesti. Do plaže je ca. 300 m (tam je hotelski Beach klub). Transfer iz letališča Varadero traja ca. 40 minut.
Hotelska ponudba: velik in primerno opremljen objekt ima skupno 466 sob in ponuja svojim gostom recepcijo, bar v lobiju, 1 samopostrežno in 3 restavracije s specialitetami, velik bazenski del s 3 bazeni in ločenim bazenčkom za otroke ter barom. Velika terasa za sončenje, ležalniki in senčniki so na plaži in ob bazenu brezplačni. Poleg tega sta tu še frizerski salon in diskoteka Havanna Club. Lokalna kategorija: 4 zvezdice.
Kreditne kartice: MasterCard, Visa.
Sobe: okusno opremljene sobe imajo tuš, WC, sušilec za lase, klimatsko napravo, telefon in SAT-TV, sef (doplačilo ca. CUC 2,- na dan). Glede na lego z balkonom ali teraso. 
Zabava: čez dan in ob večerih pestra animacija.
Šport: namizni tenis, odbojka, vaterpolo, surfanje, pedalini, kajaki in izposoja opreme za šnorkljanje.  
All inclusive: polni penzion. Vsi obroki so samopostrežni, večerja tudi v ostalih 3 restavracijah (obvezna rezervacija). Vse lokalne pijače od 10:00 do 24:00 (pijača v diskoteki ni vključena). V hotelskem Beach klubu je vključena pijača od 10:00 do 18:00 in brezalkoholne pijače od 23:00 do 07:00, poleg tega pa tam ponujajo tudi prigrizke.




Galerija