Hotel: Playa Blanca

Španija - Mallorca - Sa Coma

Lokalna kategorija: ***


Sa Coma

Lega: znan hotel z veliko stalnimi gosti leži na vzhodni strani S'illota. Do plaže je 250 metrov, do vzhodnega centra mesta pa 200 metrov. Sosednji mesteci Sa Coma in Cala Millor sta dosegljivi z dobro avtobusno povezavo.
Hotelska ponudba: ima 102 sobi na 6. etažah z dvema dvigaloma, sprejemni prostor z recepcijo, družabni prostor, bar s sat.- TV-jem ter restavracijo za nekadilce. V zunanjem predelu se nahaja bazen, ob katerem se ležalniki in senčniki dobijo brez doplačila.
Soba: preproste sobe ponujajo tuš, WC,  kopalno kad, telefon, sef (doplačilo) in balkon. Hladilnik in sat.- TV se lahko doplačata na recepciji.
Oskrba: polpenzion ali all inclusiv. Vsi obroki so na razpolago v samopostrežnih bifejih. All inclusiv je v obliki polnega penziona; nacionalne alkoholne in brezalkoholne pijače so na voljo med 10. in 23. uro, prigrizki pa med 10. in 22. uro. Čaj, kava, sladoled in sladice se ponujajo v popoldanskem času med 15. in 17. uro.
Šport/zabava: 150 metrov od hotela je športni center. Gostom bivanje popestri večerna animacija. 3 krat na teden se ponujajo plesni večeri z živo glasbo ali discoteka.




Galerija