Hotel: Denizkizi Royal Hotel

CIPER - Kirenija

Lokalna kategorija: ****



Lokacija: Hotelski kompleks, zgrajen leta 1997 in prenovljen leta 2005, ima lastno peščeno plažo in se ponaša s kvalitetno namestitvijo in storitvami. Krasi ga čudovit hotelski vrt. Do priljubljenega mesta Kirenija je 8 km, medtem ko je do mednarodnega letališča Ercan 33 km.

Čas avtobusnega transferja od letališča do hotela: cca 45 minut.

Sobe: Hotel je del hotelskega kompleksa Denizkizi, ki ga sestavljata dva samostojna objekta, od tega eden predstavlja hotel Denizkizi Royal, ki ima 54 sob. Vse sobe so zelo prostorne in moderno opremljene ter imajo kopalnico (tuš/kad, wc, sušilec za lase), klimo, mini bar, satelitsko TV, telefon, tekstilno talno oblogo, sef in balkon.

Hotelska ponudba: Recepcija, več restavracij in barov, zunanji bazen, bar ob bazenu in na plaži, brezplačni ležalniki in senčniki na plaži in ob bazenu, casino, wellness center (jacuzzi, savna, masaže), trgovina s spominki, možnost najema avtomobila in konferenčni center. Nekatere hotelske storitve zahtevajo doplačilo oziroma depozit, ki je na koncu bivanja povrnjen.

Prehrana: Polpenzion (samopostrežni zajtrk in večerja).

Športna ponudba: Fitnes, šola potapljanja, razni vodni športi (nekateri športi zahtevajo predhodno rezervacijo, licenco in doplačilo).

Ponudba za otroke: Otroški bazen, otroško igrišče.

OPOMBE: Denizkizi Royal in Denizkizi Hotel si delita ponudbo storitev, saj gre za en hotelski kompleks. Razlika med njima je zgolj v kategorizaciji namestitvenih enot.





Galerija