Hotel: Kaya Artemis Resort

CIPER - Famagusta

Lokalna kategorija: *****



Lega:Edinstven hotel, zgrajen leta 2007 kot replika Artemidinega templja, se nahaja na lepi, 200 m dolgi, peščeni plaži Bafra, 38 km od mesta Famagusta. Razprostira se na 165.000 m² in slovi kot največji hotelski kompleks na Cipru po številu sob. Hotel je od mednarodnega letališča Ercan oddaljen 75 km.

Čas avtobusnega transferja od letališča do hotela: cca 1 uro in pol.

Sobe:Hotelski kompleks razpolaga s skupno 726 moderno opremljenimi sobami, razporejenimi po hotelski zgradbi (150 sob) in okoliških vilah (576 sob). Sestavljen je iz glavne zgradbe in iz več manjših zgradb. Vse sobe so klimatizirane in imajo mini bar, sef, LCD TV, glasbene kanale, kopalnico (kad, wc, sušilec za lase), tekstilno talno oblogo in balkon.

Hotelska ponudba:Recepcija, glavna samopostrežna restavracija in več drugih restavracij ter barov, 2 zunanja in 2 notranja bazena, brezžični internet (le v glavni zgradbi), animacijski program, 24-urna sobna strežba, spa & wellness center (velik 1500 m² in nudi masaže, lepotne tretmaje, savno, hammam), 3500 m2 velik casino po zgledu Las Vegasa, nakupovalni center, konferenčni center, zdravnik. Nekatere hotelske storitve zahtevajo doplačilo oziroma depozit, ki je na koncu bivanja povrnjen.

Prehrana:Polni penzion + izbrana pijača ob obrokih.

Športna ponudba:Tenis, fitnes center, odbojka na plaži, namizni tenis, kegljanje, biljard, lokostrelstvo, jahanje, šola potapljanja, razni vodni športi (nekateri športi zahtevajo doplačilo, predhodno rezervacijo in licenco).

Ponudba za otroke:2 otroška bazena, 4 tobogani, otroški mini klub (4-12 let), mini disko.





Galerija